Våra tjänster

Lindra muskelsmärtan

Våra tjänster

Winback Wellness

HITTA TILLBAKA DIN VITALITET

Energin som genereras av vår Winback-enhet möjliggör en intuitiv och enkel hantering. Du är fri att fokusera helt på ditt arbete, eftersom energin följer var och en av dina rörelser, vilket ger en vård med en oöverträffad nivå av komfort och flexibilitet. Den Winback energi effektivt slappnar muskler ansträngda av dagliga liv aktiviteter och övervinner även den djupaste smärtan.

Läs merLäs mer

Praktisk rehabilitering

UNIKA BEHANDLINGAR

Vi är här för att erbjuda dig en fullständig traditionell rehabiliteringssession med bonusen av WINBACK energi. Vi är kvalificerade att förse dig med en rad unika behandlingar för akuta, sub-akuta och kroniska patologier med mycket få kontraindikationer.

Läs merLäs mer

Kvinnovård

Vi vill behandla patienter som en helhet det är därför vi anställer Winback tillägnad kvinnors vård, utveckla behandlings protokoll som täcker alla terapeutiska områden: urogynekologi, visceral, Muskuloskeletal och estetiska.

Många omvälvningar kan förändra kvinnors livskvalitet och vi kan spela en grundläggande roll för att förbättra ditt dagliga liv och läknings processen för att säkerställa bästa resultat. Vi kan erbjuda stöd för att återgå till fysisk aktivitet, påskynda återhämtningen och göra förebyggande samt lindra smärta.

Läs merLäs mer

MotionFit

MotionFit är idealisk för människor som vill återuppta sin fysiska aktivitet utan rädsla för ett smärt utbrott, framför allt för dem som lider av fibromyalgi. Den Winback energi gör det möjligt för dem att hålla smärtan till ett minimum under och efter träningen, inklusive Pilates rörelser och muskulös kedja stretching övningar. Denna teknik gör att varje Winback utövare att ge sina patienter med fysiska övningar, oavsett ålder, konditions träning nivå eller poserande, alla samtidigt ge dem tillbaka sitt förtroende.

Läs merLäs mer
Upptäck våra fördelar

Prislista

Erbjudande
Relief Therapy Avslappnande massage
SEK30030 min
Avslappnande massage

30 min

Erbjudande
Relief Therapy Avslappnande massage
SEK50060 min
Avslappnande massage

60 min